• Junnikkala Terrace®

    Junnikkala Terrace®

    on erilainen terassilauta täynnä aitoa tunnelmaa ja ajan patinaa.

    Katso tästä!

Terassirakentamisen uusi laatukäsite

Terassirakentamisen uusi laatukäsite

Yhdistimme sukupolvelta toiselle siirtyneen taidon ja nykyaikaisen teknologian. Harjasimme esiin puun kulutusta kestävimmän osan ja pintakäsittelimme sen huolella.Näin syntyi kaunis ja yksilöllinen Junnikkala Terrace®, terassirakentamisen uusi laatukäsite.


Junnikkala Terrace®

Junnikkala Terrace®

on tehty luonnon armoille.

Asennus ja vuosihuolto

Tutustu asennusohjeisiimme.

Asennus

Asennus

Huomaa, että kiinnikkeitä käytettäessä etenemä on aina 150 mm. Tällöin lautojen välinen rako on vakio 6 mm (6,67 jm/m2). Kiri kiinnitysruuvit tarpeen vaatiessa ja puhdista pinta irtonaisesta liasta ennen huoltokäsittelyä. Huolehdi, että käsiteltävä pinta on aina kuiva ennen käsittelyä.


Varmista

Varmista

Varmista katettavan alueen suoruus ja ristimitta. Päätä mahdollisesti kavennettavan lopetuslaudan sijainti ennen asentamisen aloitusta.


Suojaus

Suojaus

Parhaan keston katettavalle alueelle saat suojaamalla katkaisu-/ halkaisupinnat asennuksen yhteydessä sävytetyllä Teknos Woodex1829 Savu -puuöljyllä.


Kiinnitys

Kiinnitys

Kiinnitys muovikiinnikkeellä, joka työnnetään ponttiin. Kiinnitysväli kk 400 mm, kiinnikkeitä 18 kpl/m2 Yhdellä kiinnityslaatikolla kattaa 14 m2 alueen.


Vuosihuolto

Vuosihuolto

Suosittelemme huoltamaan Junnikkala Teraccen aina keväisin joko värittömällä Teknos Woodex Wood Oil-käsittelyaineella tai sävytetyllä Teknos Woodex1829 Savu -käsittelyaineella. Näin terassin käyttöaika pidentyy entisestään.

Ota yhteyttä myyntiimme.Veli-Matti Junnikkala
Myyntijohtaja

GSM:+358 50 558 3252
Sähköposti:vm.junnikkala(at)junnikkala.comPetteri Nauha
Kotimaan myynti

GSM:+358 44 063 9360
Sähköposti:petteri.nauha(at)junnikkala.comJari Nerg
Kotimaan myynti

GSM:+358 44 075 3096
Sähköposti:jari.nerg(at)junnikkala.com