Ota yhteyttä

HAEMME KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ KESÄLLE 2021

Meistä

Junnikkala on yksi maailman moderneimmista mekaanisen puunjalostusteollisuuden laitoksista. 60-vuotias yrityksemme on hieman kuin raaka-aineemme; pohjoisessa pitkään kasvanut ja kokemusten karaisema.

Työntekijöitä meillä on 150 – lisäksi työllistämme 200 henkilöä välillisesti alihankkijoidemme kautta. Liikevaihtomme on noin 100 miljoonaa. Olemme ylpeästi osa alati kehittyvän Suomen metsäteollisuuden selkärankaa.

Työ sahateollisuudessa on – yleisestä mielikuvasta poiketen – nykyaikaista, dynaamista ja digitaalista. Ala tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia tuotannon tehtävistä vaativiin asiantuntijarooleihin. Tavoitteenamme on olla alueemme halutuin työpaikka, joten:

HAE MEILLE TÖIHIN KESÄKSI 2021 KALAJOELLE TAI OULAISIIN

Palkkaamme tulevana kesänä noin 30 kesätyöntekijää Kalajoelle ja Oulaisiin. Tehtävät sijoittuvat tuotantoon, jatkojalostukseen ja kunnossapitoon ja ne alkavat pääsääntöisesti touko- ja kesäkuulla – mahdollisesti jo aiemminkin.

TARJOAMME

Kesätöissä saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi mekaanisen metsäteollisuuden näköalapaikalla alan ammattilaisten kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia sahateollisuuden tuotannon, jatkojalostuksen ja kunnossapidon töitä, kattavan perehdytyksen tehtävään sekä hyvän mahdollisuuden näyttää ja kehittää osaamistasi. Mikäli hoidat kesätyösi hyvin, keskustelemme mielellämme kanssasi mahdollisuuksista esimerkiksi tuleviin työ- ja harjoittelupaikkoihin.

ODOTAMME

Kesätyöntekijöiltä toivomme kaikissa tehtävissä ennen kaikkea reipasta otetta työn tekemiseen, oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa, yhteistyötaitoa ja vastuuntuntoa.

Tehtävissä työskennellään 2–3 vuorossa, joten olethan valmis vuorotyöhön sekä vähintään 18-vuotias. Lisäksi edellytämme suomen kielen taitoa.

Opintosi tai kokemuksesi puu- ja metsäteollisuuden sekä kunnossapidon alalta katsotaan eduksi, mutta palkkaamme myös henkilöitä, joille tehtävät ovat uusia.

TARKEMMAT TIEDOT KESÄTYÖN SISÄLLÖSTÄ ALLA:

KESÄTYÖ 2021 – JATKOJALOSTUS

KALAJOKI

Tehtäviisi kuuluvat työt höyläämö-, maalaamo- ja sormijatkostuotantolinjojen eri työvaiheissa. Tuotantolinjojen päätyöpisteitä ovat syöttö, vastaanotto/lajittelu ja paketointi. Lisäksi tuotantolinjoilla on useita niitä tukevia työtehtäviä. Aluksi koulutamme sinut höyläämölinjan paketointiaseman eri työtehtäviin, joissa varmistetaan tuotteen laatu, suoritetaan valmiiden tuotteiden pakkaus sekä kiinnitetään tarvittavat pakettimerkinnät. Jatkojalostuslinjoilla työskennellään kaksivuorotyössä.

KESÄTYÖT 2021 – SAHATYÖNTEKIJÄ

KALAJOKI JA OULAINEN

Tehtäviisi kuuluvat tarpeen mukaan eri tuotannonprosessin tehtävät sahalaitoksessa. Vastaat omasta osuudestasi tuotantoprosessissa, tuotannon sujumisesta sekä työpisteen siisteydestä ja turvallisuudesta. Perehdytämme ja opastamme sinua eri työpisteen tehtäviin. Työtehtävät sahalaitoksessa ovat erityyppisiä, joten ratkaisevaa oikea asenne työn tekemiseen sekä kyky omaksua uusia asioita. Työskentelemme kolmessa vuorossa.

KESÄTYÖT 2021 – KUNNOSSAPITO

KALAJOKI JA OULAINEN

Etsimme kesätyöntekijöitä mekaaniseen- ja sähköiseen kunnossapitoon.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset mekaanisen tai sähköisen kunnossapidon tehtävät Oulaisten tai Kalajoen tehtaalla. Kunnossapidon tehtävänä on varmistaa tuotantolinjojen häiriötön käyttö sekä kiinteistötekniikan toimivuus. Työ sisältää paljon konkreettista käsillä tekemistä laitteiden parissa. Kesätyöntekijät hoitavat tehtäviään kokeneen asentajan parina ennakkohuolto- ja vikatilannetehtäviä. Kunnossapidossa työskennellään kolmessa vuorossa.

Kunnossapidossa suosimme erityisesti hakijoita, jotka ovat opinnoissaan suuntautuneet kunnossapitoalalle.

HAKEMUKSET

Paikat täytetään heti kun oikeat tekijät löytyvät, täytä hakemuksesi siis pikaisesti tässä palvelussa, viimeistään 31.3.2020 mennessä.

Lisätietoja kesätöistä saat sähköpostitse osoitteesta johanna.ala-pontio@junnikkala.com tai puhelimitse 0407044313