Ota yhteyttä

Haemme mekaanisen kunnossapidon työntekijää Kalajoen sahalaitokselle!

MEISTÄ

Junnikkala on yksi maailman moderneimmista mekaanisen puunjalostusteollisuuden laitoksista. 60-vuotias yrityksemme on hieman kuin raaka-aineemme; pohjoisessa pitkään kasvanut ja kokemusten karaisema.

Työntekijöitä meillä on 150 – lisäksi työllistämme 200 henkilöä välillisesti alihankkijoidemme kautta. Liikevaihtomme on noin 140 miljoonaa. Olemme ylpeästi osa alati kehittyvän Suomen metsäteollisuuden selkärankaa.

Työ sahateollisuudessa on – yleisestä mielikuvasta poiketen – nykyaikaista, dynaamista ja digitaalista. Ala tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia tuotannon tehtävistä vaativiin asiantuntijarooleihin. Tavoitteenamme on olla alueemme halutuin työpaikka!

MILLAINEN TYÖ SINUA ODOTTAA?

Työtehtävä on pääsääntöisesti sahalaitoksen tuotantolinjojen huoltamista ja linjaston sekä koneiden korjaamista. Kunnossapidon keskeinen tavoite on varmistaa tuotantolinjojen häiriötön käytettävyys sekä kiinteistötekniikan toimivuus. Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset mekaanisen kunnossapidon tehtävät. Vianhaku ja ongelmatilanteiden ratkaiseminen ovat oleellinen osa päivittäistä työtäsi. Kunnossapidossa työskennellään kolmessa vuorossa.

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen sahateollisuuden kunnossapidon monipuolisissa työtehtävissä! Panostamme turvalliseen työympäristöön. Huolehdimme henkilöstön hyvinvoinnista monipuolisilla ja kehittyvillä henkilökuntaeduilla. Työtehtävään järjestämme kunnollisen perehdytyksen ja työhön opastuksen.

ODOTAMME

Odotamme ennen kaikkea reipasta otetta työn tekemiseen, oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa, yhteistyötaitoa ja vastuunottoa.

Työ sisältää paljon konkreettista käsillä tekemistä laitteiden parissa. Aiempi kokemus erilaisista asennus ja huoltotehtävistä katsotaan vahvaksi eduksi. Sinulta sujuu erilaiset hitsaustyöt ja sinulla on kyky loogiseen ajatteluun ja ongelmaratkaisuun. Hydrauliikan ja pneumatiikan tuntemus katsotaan eduksi.

OLETKO ETSIMÄMME TYÖNTEKIJÄ? OTA SIITÄ SELVÄÄ!

Kunnossapidon työnjohtaja Perttu Laukka 0417300218 kertoo mielellään lisää työtehtävästä ja odotuksistamme tulevalle tiimikaverille.

Hae paikkaa alla olevan lomakkeen kautta viimeistään 5.12.2021! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Ilmoitamme jokaiselle hakijalle hakuprosessin etenemisestä.