Ota yhteyttä

Haemme talousjohtajaa

ME

Junnikkala Oy on yksi maailman moderneimmista mekaanisen puunjalostusteollisuuden yrityksistä. Yli 60-vuotias yrityksemme on hieman kuin raaka-aineemme; pohjoisessa pitkään kasvanut ja kokemusten karaisema. Työntekijöitä meillä on 150 – lisäksi työllistämme 200 henkilöä välillisesti alihankkijoidemme kautta. Liikevaihtomme on noin 140 miljoonaa euroa.

Olemme ylpeitä saadessamme olla osa Suomen alati kehittyvän metsäteollisuuden selkärankaa. Työ sahateollisuudessa on – yleisestä mielikuvasta poiketen – nykyaikaista, dynaamista ja digitaalista. Ala tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia tuotannon tehtävistä vaativiin asiantuntijarooleihin.

TEHTÄVÄ

Nykyisen talouspäällikkömme jäädessä eläkkeelle – ja merkittävien investointisuunnitelmien äärellä – haemme yritykseemme talousjohtajaa.

Tehtävänäsi on vastata Junnikkala Oy:n taloudesta, sen johtamisesta ja kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Toimit taloushallintotiimin esimiehenä ja vastaat muun muassa kuukausittaisesta raportoinnista, ennusteiden laadinnasta, kassavirran hallinnasta sekä yhtiön rahoituksen suunnittelusta. Pääset vaikuttamaan yrityksemme liiketoimintojen kehittämiseen toimitusjohtajan kanssa tiivistä yhteistyötä tehden sekä osana johtoryhmää.

SINÄ

Sinulla on työhön soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja syvä ymmärrys talousasioista kokonaisuutena. Oletjotyöskennellyt vastaavissa tehtävissä. Aiempi kokemus metsäteollisuudesta katsotaan eduksesi.

Omaat myös erinomaiset vuorovaikutustaidot – ja ennen kaikkea olet ”hyvä tyyppi”.

HAKU

Tavoitteenamme on olla alueen halutuin työnantaja – ja löytää parhaat osaajat joukkoomme.

Lähetä siis hakemuksesi ja CV:si 22.10. mennessä osoitteeseen rekry@junnikkala.com.
Voit myös kysyä lisätietoja toimitusjohtaja Kalle Junnikkalalta, puh. 0500 514 884.