Ota yhteyttä

Haemme tukkilajittelijaa.

ME

Junnikkala on yksi maailman moderneimmista mekaanisen puunjalostusteollisuuden laitoksista. 60-vuotias yrityksemme on hieman kuin raaka-aineemme; pohjoisessa pitkään kasvanut ja kokemusten karaisema. Työntekijöitä meillä on 150. Lisäksi työllistämme 200 henkilöä välillisesti alihankkijoidemme kautta. Liikevaihtomme on noin 100 miljoonaa. Olemme ylpeästi osa alati kehittyvän Suomen metsäteollisuuden selkärankaa. Työ sahateollisuudessa on – yleisestä mielikuvasta poiketen – nykyaikaista, dynaamista ja digitaalista. Ala tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia tuotannon tehtävistä vaativiin asiantuntijarooleihin. Tavoitteenamme on olla alueen halutuin työnantaja – tervetuloa siis joukkoomme!

TEHTÄVÄ

Olet avainroolissa sahausprosessin alkuvaiheessa, jossa tukit lajitellaan niiden halkaisijan, pituuden ja laadun perusteella. Lajittelu tapahtuu automaattisesti laser-, 3D- ja röntgenmittalaitteita hyödyntäen sekä visuaalisesti. Tukkilajittelijana vastaat prosessin turvallisuudesta, tehokkuudesta ja laadusta. Työskentelet pääosin kolmessa vuorossa.

SINÄ

Odotamme sinulta aktiivista otetta työhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Metsäalan koulutus tai kokemus alalta katsotaan eduksesi.

HAKU

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Janne Pyy, puh. 044 3506 357.

Lähetä hakemuksesi 19.3. mennessä: rekry@junnikkala.com

Toimithan nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!