Ota yhteyttä

Haemme tuotannon työntekijöitä Kalajoen Sahalle ja Jatkojalostukseen!

Meistä

Junnikkala on yksi maailman moderneimmista mekaanisen puunjalostusteollisuuden yrityksistä. 60-vuotias yrityksemme on hieman kuin raaka-aineemme; pohjoisessa pitkään kasvanut ja kokemusten karaisema.

Työntekijöitä meillä on 150 – lisäksi työllistämme 200 henkilöä välillisesti alihankkijoidemme kautta. Liikevaihtomme on noin 140 miljoonaa. Olemme ylpeästi osa alati kehittyvän Suomen metsäteollisuuden selkärankaa.

Työ sahateollisuudessa on – yleisestä mielikuvasta poiketen – nykyaikaista, dynaamista ja digitaalista. Ala tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia tuotannon tehtävistä vaativiin asiantuntijarooleihin. Meidän tavoitteenamme on olla alueen halutuin työnantaja – tule osaksi kehittyvää tiimiämme!

MILLAINEN TYÖ SINUA ODOTTAA?

Tuotantomme toiminta perustuu moniosaamiseen, jossa työtehtävät koostuvat sahalinjan ja jatkojalostuksen eri vaiheiden tuotantotehtävistä. Omalla tärkeällä työpanoksellasi olet mukana varmistamassa sahatavaramme ja jalosteidemme parhaimman laadun ja tehokkaan tuotannon. Työtehtäviisi kuuluvat tuotantoprosessin ohjaamista ja valvontaa automaatiojärjestelmää hyödyntäen. Työ on osittain myös fyysistä. Työtehtäväsi sijoittuvat pääosin tuotantolinjalle, jossa sahatavaraa lajitellaan ja laatua valvotaan. Lisäksi paketoit sahatavaraa lähetystä varten. Jalostuksessa työskentelemme kahdessa ja sahalla kolmessa vuorossa.

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen sahateollisuuden monipuolisissa työtehtävissä! Panostamme turvalliseen työympäristöön. Huolehdimme henkilöstön hyvinvoinnista monipuolisilla ja kehittyvillä henkilökuntaeduilla. Työtehtävään järjestämme kunnollisen perehdytyksen ja työhön opastuksen.

ODOTAMME

Odotamme ennen kaikkea reipasta otetta työn tekemiseen, oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa, yhteistyötaitoa ja vastuunottoa.

Arvostamme hyvää asennetta sekä halua oman ammattitaidon ja työpanoksen kehittämiseen. Kehittymishalukkuudestasi riippuen sinulla on mahdollista edetä myös tuotantomme erityisammattitehtäviin.

OLETKO ETSIMÄMME TYÖNTEKIJÄ? OTA SIITÄ SELVÄÄ!

Tuotantopäällikkö Mikko Viitasalo 044 7589367 ja jalostuksen tehdaspäällikkö Jyrki Seppälä 0503318352 kertovat mielellään lisää työtehtävästä ja odotuksistamme tulevalle tiimikaverille.

Hae paikkaa alla olevan lomakkeen kautta viimeistään 15.12.2021 mennessä! Toimihan nopeasti – edistämme hakuprosessia jo hakuaikana. Ilmoitamme jokaiselle hakijalle hakuprosessin etenemisestä.