Ota yhteyttä

Haemme turvallisuus-, ympäristö- ja laatupäällikköä

ME

Junnikkala on yksi maailman moderneimmista mekaanisen puunjalostusteollisuuden laitoksista. 60-vuotias yrityksemme on hieman kuin raaka-aineemme; pohjoisessa pitkään kasvanut ja kokemusten karaisema. Työntekijöitä meillä on 150 – lisäksi työllistämme 200 henkilöä välillisesti alihankkijoidemme kautta. Liikevaihtomme on noin 100 miljoonaa. Olemme ylpeästi osa alati kehittyvän Suomen metsäteollisuuden selkärankaa. Työ sahateollisuudessa on – yleisestä mielikuvasta poiketen – nykyaikaista, dynaamista ja digitaalista. Ala tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia tuotannon tehtävistä vaativiin asiantuntijarooleihin. Tavoitteenamme on olla alueen halutuin työnantaja – haluatko sinä tulla osaksi kehittyvää tiimiämme?

TEHTÄVÄ

Tehtävänäsi on ottaa kokonaisvastuu Junnikkala Oy:n turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasioista. Teet tiiviistä yhteistyötä yrityksemme eri osastojen esimiesten ja asiantuntijoiden kanssa sekä olet johtoryhmämme jäsen.

Toimit myös Junnikkalan työsuojelupäällikkönä. Painotat ennakoivan työturvallisuuskulttuurin tärkeyttä osana jokapäiväistä toimintaamme. Lisäksi vastaat erilaisista sidosryhmä- ja lakisääteisistä raportoinneista.

Luot ja kehität yrityksemme laatujohtamiskulttuuria. Sertifioitu johtamisjärjestelmämme kattaa laatu- (ISO9001), ympäristö- (ISO14001) sekä työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin (ISO45001) osa-alueet. Ympäristöjohtamista olemme täydentäneet järjestelmäämme puun alkuperän osalta (PEFC). Toimintamme on siis vaativien standardien mukaista, mutta arjessamme löytyy silti kehitettävää ja jalkautettavaa.

SINÄ

Sinulla on osaamista sekä aitoa kiinnostusta kehittää laatu-, ympäristö- ja turvallisuusasioitamme. Olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä – ”hyvä tyyppi”, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Sinulla on asioiden läpivientikyky, erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä osaamista kirjallisen materiaalin tuottamiseen – tarvittaessa myös englanniksi.
Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Soveltuva koulutus katsotaan eduksi.

HAKU

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisätietoja toimitusjohtaja Kalle Junnikkalalta, puh. 0500 514 884.

Lähetä hakemus ja CV 7.5. mennessä osoitteeseen rekry@junnikkala.com