Ota yhteyttä

Henkilöstöpäällikkö

Me

Junnikkala on yksi maailman moderneimmista mekaanisen puunjalostusteollisuuden laitoksista. 60-vuotias yrityksemme on hieman kuin raaka-aineemme; pohjoisessa pitkään kasvanut ja kokemusten karaisema.

Työntekijöitä meillä on 150 – lisäksi työllistämme 200 henkilöä välillisesti alihankkijoidemme kautta. Liikevaihtomme on noin 100 miljoonaa. Olemme ylpeästi osa alati kehittyvän Suomen metsäteollisuuden selkärankaa.

Tehtävä

Työ sahateollisuudessa on – yleisestä mielikuvasta poiketen – nykyaikaista, dynaamista ja digitaalista. Ala tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia tuotannon tehtävistä vaativiin asiantuntijarooleihin.

Etsimme nyt joukkoomme henkilöstöpäällikköä.

Tehtävänäsi on kehittää Junnikkalasta alueen halutuin työnantaja. Rekrytointi- ja työsuhdeasioiden taitajana vastaat muun muassa henkilöstön osaamisen kehittämisestä. Luotsaat siis osaltasi yritystämme kohti kaikin tavoin tuloksellisempaa ja hyvinvoivempaa tulevaisuutta.

Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä yrityksen johdon kanssa – jota myös tuet henkilöstöön liittyvissä asioissa.

Saat luoda tehtävästä oman näköisesi – missä toki autamme ja tuemme sinua.

Perusasiat ovat meillä kunnossa – käytössämme on muun muassa sertifioitu ISO45001 -työturvallisuus- ja työhyvinvointijärjestelmä.

Sinä

Etsimme ennen kaikkea “hyvää tyyppiä”, joten edellytämme että olet tasapainoinen ja luonteeltasi sosiaalinen, tulet kaikkien kanssa toimeen ja sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja paineensietokyky.

Olet määrätietoinen sekä oma-aloitteinen ja sinulla on asioihin utelias ja kehittävä ote. Olet myös innostava ja energinen tiiminrakentaja sekä kykenet luomaan hyvää työilmapiiriä.

Osaat ilmaista itseäsi hyvin suullisesti, kirjallisesti sekä digitaalisesti – tarvittaessa myös englanniksi.

Haku

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisätietoja toimitusjohtaja Kalle Junnikkalalta, puh. 0500 514 884.

Lähetä hakemus ja CV 9.10. klo 16 mennessä osoitteeseen rekry@junnikkala.com