Ota yhteyttä

ICT-asiantuntija

Me

Junnikkala on yksi maailman moderneimmista mekaanisen puunjalostusteollisuuden laitoksista. 60-vuotias yrityksemme on hieman kuin raaka-aineemme; pohjoisessa pitkään kasvanut ja kokemusten karaisema.

Työntekijöitä meillä on 150 – lisäksi työllistämme 200 henkilöä välillisesti alihankkijoidemme kautta. Liikevaihtomme on noin 100 miljoonaa. Olemme ylpeästi osa alati kehittyvän Suomen metsäteollisuuden selkärankaa. Työ sahateollisuudessa on – yleisestä mielikuvasta poiketen – nykyaikaista, dynaamista ja digitaalista. Ala tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia tuotannon tehtävistä vaativiin asiantuntijarooleihin. Meillä on tavoitteena olla alueen halutuin työnantaja – haluatko sinä tulla osaksi kehittyvää tiimiämme?

Tehtävä

Tehtävänäsi on ottaa tekninen kokonaisvastuu Junnikkalan järjestelmistä ja laitteista. Olet ongelmanratkaisuvelho, jonka työhön kuuluu ICT-järjestelmien ja laitteiden tukitoimia sekä neuvontaa ja vikatilanteiden selvittämistä.

Tehtävään kuuluu yhteistyötä muun muassa hallinnon, myynnin, tuotannon sekä markkinoinnin ja viestinnän toimijoiden kanssa. Pysyt mukana muutoksessa seuraamalla alan kehitystä, ja kehität oman vastuualueesi toimintaa. Olet itsenäinen työskentelijä, joka osaa selvittää ratkaisun ongelmaan kuin ongelmaan.

Sinä

Olet rento tyyppi, joka ei kavahda vikatilanteita tai ongelmanratkaisua. Olet asiakaspalveluhenkinen ja helposti lähestyttävä. Otat selvää asioista ja ratkaiset ongelmia nopeasti.

Haku

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisätietoja toimitusjohtaja Kalle Junnikkalalta, puh. 0500 514 884.

Lähetä hakemus ja CV 27.11. klo 16 mennessä osoitteeseen rekry@junnikkala.com