Ota yhteyttä

Metsä­asiantuntija metsäosastolle

Nykyisen metsäasiantuntijamme siirtyessä eläkkeelle haemme metsäosastolle metsäasiantuntijaa keväällä 2020 alkavaan vakituiseen työtehtävään. Jos olet valmis kohtaamaan uusia haasteita kasvuyrityksessä niin olet etsimämme henkilö.

Tehtäväsi metsäasiantuntijana on vastata yrityksen raakapuun hankintatoimesta omalla alueellasi (Ylivieska-Alavieska-Sievi-Nivala-Reisjärvi). Tulosvastuullisena tehtäviisi kuuluvat mm. myyjäkontaktien hankinta, hinnoittelu, puukauppojen teko, kuljetuksen johtaminen ja tilitys sekä sidosryhmäyhteistyö.

Sinulla on kokemusta vaativista hankintatehtävistä sekä tehtävään soveltuva koulutus. Sinulla on myös hyvät päätöksenteko-, organisointi- ja neuvottelutaidot. Toimintaotteeltasi olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisesti haastavan työtehtävän kehittyvässä yrityksessä sekä mukavan ja viihtyisän työyhteisön.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 21.02.2020 mennessä osoitteeseen heikki.pietikainen@junnikkala.com tai postitse osoitteeseen Junnikkala OY, PL 47, 85101 KALAJOKI.

Lisätietiedot: Metsäpäällikkö Heikki Pietikäinen, puh. 0500 282 556.