Ota yhteyttä

Teräasettaja

Me

Junnikkala on yksi maailman moderneimmista mekaanisen puunjalostusteollisuuden laitoksista. 60-vuotias yrityksemme on hieman kuin raaka-aineemme; pohjoisessa pitkään kasvanut ja kokemusten karaisema.

Työntekijöitä meillä on 150. Lisäksi työllistämme 200 henkilöä välillisesti alihankkijoidemme kautta. Liikevaihtomme on noin 100 miljoonaa. Olemme ylpeästi osa alati kehittyvän Suomen metsäteollisuuden selkärankaa. Työ sahateollisuudessa on – yleisestä mielikuvasta poiketen – nykyaikaista, dynaamista ja digitaalista. Ala tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia tuotannon tehtävistä vaativiin asiantuntijarooleihin. Meillä on tavoitteena olla alueen halutuin työnantaja – haluatko sinä tulla osaksi kehittyvää tiimiämme?

Tehtävä

Tehtävänäsi on vastata höyläämöllä höyläkoneen asetteista, terien teroituksesta, aseterekisteristä sekä höylätavaran teknisestä laadusta. Teräasettaja on avainasemassa linjastomme käytettävyyden ylläpitämisessä. Työ on itsenäistä, mutta siihen liittyy tiivis yhteistyö muun muassa kunnossapidon kanssa. Teräasettaja tekee työtään ilta- ja aamuvuorossa haastaen itseään ajoittain myös fyysisesti.

Sinä

Odotamme sinulta täsmällisyyttä, tilanteiden ennakointia sekä kykyä hahmottaa työsi osana isompaa kokonaisuutta. Eduksesi lasketaan metallialan tai asentajan koulutus sekä aiempi työkokemus asentamisesta tai metallialalta. Tietokone ohjelmistoineen ovat myös tärkeitä työkalujasi.

Haku

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisätietoja jalostuksemme tehdaspäälliköltä Jyrki Seppälältä puh. 050 3318 352.

Lähetä hakemus ja CV 31.1 mennessä osoitteeseen rekry@junnikkala.com

Toimithan nopeasti – edistämme haastatteluita jo hakuaikana.