Ota yhteyttä

Ura Junnikkalalla

Työ, joka lyö muut laudalta

Junnikkala on yksi maailman moderneimmista mekaanisen puunjalostusteollisuuden laitoksista. 60-vuotias yrityksemme on hieman kuin raaka-aineemme; pohjoisessa pitkään kasvanut ja kokemusten karaisema. Sahaamme, höyläämme ja jatkojalostamme puutuotteita niin Kalajoella kuin Oulaisissakin yli 20 maahan.

Työntekijöitä meillä on 150 – lisäksi työllistämme 200 henkilöä välillisesti alihankkijoidemme kautta. Liikevaihtomme on noin 140 miljoonaa. Olemme ylpeästi osa alati kehittyvän Suomen metsäteollisuuden selkärankaa.

Työ sahateollisuudessa on – yleisestä mielikuvasta poiketen – nykyaikaista, dynaamista ja digitaalista. Ala tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia tuotannon tehtävistä vaativiin asiantuntijarooleihin. Tavoitteenamme on olla alueemme halutuin työpaikka!

Liity joukkoomme hakemalla alla olevia tehtäviä tai lähettämällä meille avoin hakemus!

Junnikkalalla töissä

Olemme ylpeitä saadessamme olla osa Suomen alati kehittyvän metsäteollisuuden selkärankaa. Työ sahateollisuudessa on – yleisestä mielikuvasta poiketen – nykyaikaista, dynaamista ja digitaalista. Ala tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia tuotannon tehtävistä vaativiin asiantuntijarooleihin.