Update cookies preferences

Työarki Junnikkalassa

Tiiätkö jo, miten pyöriä muuttuu kanttiseksi? Junnikkalalla on tarjolla niin mukavia hommia, että oksat pois!

Junnikkalasta löytyy monipuolisia työmahdollisuuksia Kalajoelta, Oulaisista ja Oulusta niin tuotannon ja kunnossapidon ammattilaisille, kuin asiantuntijapuolella mm. tuotannon, puunhankinnan tai myynnin osaajille. Etenkin tuotannon työntekijätehtävissä sopivia hommia löytyy valmiiden konkarien lisäksi myös uusille alalle tulijoille, arvostamme etenkin innokasta ja tiimihenkistä asennetta sekä oppimishalua!

Sovit mainiosti porukkaamme, kun sinulta löytyy aitoa kehittämishalua, positiivista asennetta sekä halua onnistua yhdessä. Junnikkalassa hommia tehdään hyvällä sykkeellä ja huumoria riittää kiireenkin keskellä. Työtehtäviä meillä on laidasta laitaan, ja jokainen saa kasvaa ja kehittyä osaamisensa mukaan, kulkien urapolulla eteenpäin tai mukavista hommista toisiin.

Lue alta, miksi Junnikkala lyö muut työpaikat laudalta!

Oletko tuleva lautainen ammattilainen?

Katso avoimet työpaikkamme!

Oulun tehdaspäällikkö Antin terveiset

Otapa vastaan hieno haaste lähteä hommiin Junnikkalan uudelle sahalle! Meillä jokainen ammattilainen pääsee vaikuttamaan asioihin ja kehittymään työssä sekä oppimaan uutta. Meillä työnkuvat ei ole liian tiukasti rajattuja, vaan tekemään pääsee monipuolisesti ja kaveria autetaan osaamisen mukaan. Haluamme erityisesti panostaa työnkiertoon, mihin Oulun uusi saha mahdollistaa loistavat puitteet.

Hyvässä porukassa on mukava tehdä töitä, opitaan toinen toisiltamme ja kehitytään päivittäin. Minulla on pitkä saha-​alan tausta, joten ymmärrän hyvin myös tuotannon ja kunnossapidon työntekijöiden arkea, ja saatanpa tuota itsekin joskus hypätä porukan mukaan muistelemaan mitä käsillä tekeminen on.

Itse muutin Ouluun uuden sahan perässä, eikä kyllä ole tarvinnut päätöstä katua! Oulu on ollut mieluisa asuinpaikka ja oululaiset leppoisaa väkeä, ja kun on palvelut ja harrastuspuitteetkin kohdillaan, niin täällä kyllä viihtyy. Ouluun kannattaa tulla kauempaakin!

Haepa sinäkin Junnikkalalle niin mukaviin hommiin, että oksat pois!

Antti Kyröläinen, tehdaspäällikkö Junnikkala Oulun Laanila

Miksi Junnikkala lyö muut
työpaikat laudalta?

Kun Junnikkalalaisilta kysytään, työarjesta tekevät parhaan meidän ihmiset – tarkemmin ottaen perheyhtiön mutkaton tekemisen meininki, leppoisa ja avoin ilmapiiri sekä saumaton tiimityö ja kaverin auttaminen. Toimaria voi nykäistä aina ohimennen hihasta, tai heittää puujalkavitsin viereisen tiimin Pekalle. Kivaan ja vastaanottavaiseen porukkaan on helppo hypätä mukaan, ja työarki rullaa mukavasti, kun perehdytykseen, hyvinvointiin ja työsuhde-​etuihinkin on panostettu.

Kehittymishalu on syvällä jokaisen Junnikkalalaisen rungossa, ja uskomme, että yhdessä voimme oppia joka päivä toisiltamme jotain uutta. Koitamme tehdä asiat aina pikkuisen paremmin, ja jokaista kannustetaan tuomaan pieniä tai isoja kehityskohteita esille työnkuvasta riippumatta. Junnikkalalla riittää työtehtäviä laidasta laitaan, ja jokainen saa kasvaa ja kehittyä osaamisensa mukaan, kulkien urapolulla eteenpäin tai mukavista hommista toisiin.

Töissä pitää olla useimmiten kivaa ja siksi meille on tärkeää, että Junnikkalalaiset pitävät työstään sekä toisistaan ja arkea värittää yhteinen huumori. Tämä työ ei maistu puulta!

Junnikkalalaiset kertovat

Tehdaspäällikkönä oma kiinnostus ja osaaminen kohtaavat erinomaisesti

Ura Junnikkalalla – Tuotannon työntekijöistä työnjohtajiksi

Ura Junnikkalalla – Nopea eteneminen erikoisammattitehtäviin

  • Perustettu 1960
  • Tuotantokapasiteetti 700.000 m³ Oulun sahan käynnistyttyä
  • Puunhankinta n. 1,5milj. m³ /​ vuosi
  • Jalosteita yhteensä 75 000 m³
  • Mäntyä 67%
  • Kuusta 33%
  • Viennin osuus 60%
  • Liikevaihto n. 140 MEUR
  • Henkilöstö 204

Junnikkala Oy on yksi maailman moderneimmista mekaanisen puunjalostusteollisuuden yrityksistä. Yli 60-​vuotias yrityksemme on hieman kuin raaka-​aineemme; pohjoisessa pitkään kasvanut ja kokemusten karaisema. Työntekijöitä meillä on yli 200 – lisäksi työllistämme yli kaksinkertaisen määrän henkilöitä välillisesti alihankkijoidemme kautta. Liikevaihtomme on noin 150 miljoonaa euroa.

Olemme ylpeitä saadessamme olla osa Suomen alati kehittyvän metsäteollisuuden selkärankaa. Työ sahateollisuudessa on – yleisestä mielikuvasta poiketen – nykyaikaista, dynaamista ja digitaalista. Ala tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia tuotannon tehtävistä vaativiin asiantuntijarooleihin.