Kuuleeko Oulu?

Tiiäkkö nää jo, miten pyöriä muuttuu kanttiseksi? Nyt on Junnikkalan uudella Oulun sahalla tarjolla niin mukavia hommia, että oksat pois!

Kiinnostaisiko sinua päästä työskentelemään uutuuttaan kiiltävälle, viimeisimmällä teknologialla varustetulle Junnikkala Oy:n sahalle Oulun Laanilaan? Haemme nyt Ouluun 35 uutta Junnikkalalaista, aina tuotannon operaattoreista sähkö- ja automaatiokunnossapidon osaajiin.

Sopivia hommia löytyy niin saha-alan konkareille kuin myös uusille alalle tulijoille, arvostamme monipuolista tuotantotyön taustaa sekä oppimishalua. Kaikki Oulun uudet työntekijämme tulevat suorittamaan näppärästi työn ohessa puuteollisuuden ammattitutkinnon sahateollisuuden suuntautumisella, mikä takaa loistavan startin uuteen työhösi.

Tekijät valitaan maalis-toukokuun aikana ja työt alkavat lokakuussa sahan valmistuessa. Voit tutustua tarkemmin uuden sahamme kuulumisiin täältä. Lue alta, miksi Junnikkala lyö muut työpaikat laudalta!

Oletko tuleva lautainen ammattilainen?

Sähkö- ja AUTOMAATIOasentajat

Tuotannon operaattorit

Katso kaikki avoimet työtehtävät

Tehdaspäällikkö Antin terveiset

Otapa vastaan hieno haaste lähteä hommiin Junnikkalan uudelle sahalle! Meillä jokainen ammattilainen pääsee vaikuttamaan asioihin ja kehittymään työssä sekä oppimaan uutta. Meillä työnkuvat ei ole liian tiukasti rajattuja, vaan tekemään pääsee monipuolisesti ja kaveria autetaan osaamisen mukaan. Haluamme erityisesti panostaa työnkiertoon, mihin Oulun uusi saha mahdollistaa loistavat puitteet.

Hyvässä porukassa on mukava tehdä töitä, opitaan toinen toisiltamme ja kehitytään päivittäin. Minulla on pitkä saha-alan tausta, joten ymmärrän hyvin myös tuotannon ja kunnossapidon työntekijöiden arkea, ja saatanpa tuota itsekin joskus hypätä porukan mukaan muistelemaan mitä käsillä tekeminen on.

Itse muutin Ouluun uuden sahan perässä, eikä kyllä ole tarvinnut päätöstä katua! Oulu on ollut mieluisa asuinpaikka ja oululaiset leppoisaa väkeä, ja kun on palvelut ja harrastuspuitteetkin kohdillaan, niin täällä kyllä viihtyy. Ouluun kannattaa tulla kauempaakin!

Haepa sinäkin Junnikkalalle niin mukaviin hommiin, että oksat pois!

Antti Kyröläinen, tehdaspäällikkö Junnikkala Oulun Laanila

Miksi Junnikkala lyö muut työpaikat laudalta?

Kun Junnikkalalaisilta kysytään, työarjesta tekevät parhaan meidän ihmiset – tarkemmin ottaen perheyhtiön mutkaton tekemisen meininki, leppoisa ja avoin ilmapiiri sekä saumaton tiimityö ja kaverin auttaminen. Toimaria voi nykäistä aina ohimennen hihasta, tai heittää puujalkavitsin viereisen tiimin Pekalle. Kivaan ja vastaanottavaiseen porukkaan on helppo hypätä mukaan, ja työarki rullaa mukavasti, kun perehdytykseen, hyvinvointiin ja työsuhde-etuihinkin on panostettu.

Kehittymishalu on syvällä jokaisen Junnikkalalaisen rungossa, ja uskomme, että yhdessä voimme oppia joka päivä toisiltamme jotain uutta. Koitamme tehdä asiat aina pikkuisen paremmin, ja jokaista kannustetaan tuomaan pieniä tai isoja kehityskohteita esille työnkuvasta riippumatta. Junnikkalalla riittää työtehtäviä laidasta laitaan, ja jokainen saa kasvaa ja kehittyä osaamisensa mukaan, kulkien urapolulla eteenpäin tai mukavista hommista toisiin.

Töissä pitää olla useimmiten kivaa ja siksi meille on tärkeää, että Junnikkalalaiset pitävät työstään sekä toisistaan ja arkea värittää yhteinen huumori. Tämä työ ei maistu puulta!

Junnikkalalaiset kertovat

Tehdaspäällikkönä oma kiinnostus ja osaaminen kohtaavat erinomaisesti
Ura Junnikkalalla – Tuotannon työntekijöistä työnjohtajiksi
Ura Junnikkalalla – Nopea eteneminen erikoisammattitehtäviin
  • Investoinnin kokonaisarvo yli 80 miljoonaa euroa
  • Tuotantokapasiteetti 350.000 kuutiota
  • Raaka-ainetarve 700.000 kuutiota
  • Mäntyä 80%
  • Kuusta 20%
  • Viennin osuus 80%
  • Työpaikkoja Oulun Laanilaan 35
  • Työllistämisvaikutus kokonaisuudessaan noin 200
  • Tuotanto käynnistyy jouluna 2023

Junnikkala Oy on yksi maailman moderneimmista mekaanisen puunjalostusteollisuuden yrityksistä. Yli 60-vuotias yrityksemme on hieman kuin raaka-aineemme; pohjoisessa pitkään kasvanut ja kokemusten karaisema. Työntekijöitä meillä on 165 – lisäksi työllistämme 200 henkilöä välillisesti alihankkijoidemme kautta. Liikevaihtomme on noin 140 miljoonaa euroa.

Olemme ylpeitä saadessamme olla osa Suomen alati kehittyvän metsäteollisuuden selkärankaa. Työ sahateollisuudessa on – yleisestä mielikuvasta poiketen – nykyaikaista, dynaamista ja digitaalista. Ala tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia tuotannon tehtävistä vaativiin asiantuntijarooleihin.

Toimintamme laajenee ja sen myötä rakennamme täysin uuden sahakokonaisuuden Ouluun Laanilan teollisuusalueelle. Vuoden 2023 lopulla valmistuvan investoinnin kokonaisarvo on yli 80 miljoonaa euroa. Rakennustyöt alkoivat keväällä 2022.

Perustettu 1960

Työkaverit 165

Liikevaihto 140 miljoonaa