Vahvaa kasvua metsärahoillesi Growing Strong ‑tilillä

20.11.2023

Lanseerasimme 16.11. metsänomistajille tarkoitetun Junnikkalan Growing Strong ‑tilin. Metsäasiantuntijamme Markus Vuollet kertoo seuraavaksi, mistä tässä vahvan kasvun tilissä oikein on kyse.

– Metsänomistajan on syytä tiedostaa, että vanha ja kasvunsa jo lopettanut metsä ei tuota hänelle enää taloudellista lisäarvoa. Päin vastoin, tuotto saattaa kääntyä jopa negatiiviseksi – näin etenkin vanhassa kuusikossa, jossa uhkana on muun muassa tyvilaho. Sijoittaessaan puukaupan jälkeen osan tai koko summan saamistaan rahoista Junnikkalan Growing Strong ‑tilille varmistaa hän puukaupparahoille varman ja tasaisen tuoton. Voisikin sanoa, että raha kasvaa puussa ja sen jälkeen Growing Strong ‑tilillä.        

Markus Vuollet, Junnikkalan metsäasiantuntija

Growing Strong ‑tilin edut metsänomistajalle voi tiivistää seuraavasti: tuotto on hyvä ja varma, tilin ehdot ovat selkeät, nostojen sekä lopetuksen ehdot joustavat ja sopimus syntyy helposti puukaupan maksuista sovittaessa.

– Korkokanta saattaa maailman myllerryksissä muuttua, mutta sijoitushetkellä sovitaan aina kiinteä korko koko sijoitusajalle. Tilimme korko on todella kilpailukykyinen; tällä hetkellä 4 %, Vuollet painottaa.

Growing Strong ‑tilin minimisijoitus on 5 000 €, talletusaika on vähintään kuusi kuukautta ja enintään kaksi vuotta – jonka jälkeen sopimusta on mahdollista jatkaa voimassa olevin ehdoin. Rahaa saa tililtä nostettua tarvittaessa joustavasti; kesken sopimuskautta on mahdollista tehdä kolme nostokertaa, miniminosto on tällöin 2 000 € ja tilille on jäätävä vähintään 5 000 €. Mikäli nosto tapahtuu ennen 6 kk:n minimiaikaa, on korko sovittu korko –1 %-yksikkö. Maksun asiakas saa 50 päivässä nostoilmoituksesta.

– Tässä yhteydessä on syytä muistuttaa myös, että ”Junnikkalan katkaisu on fiksuin ratkaisu”.  Metsänomistajan puukaupasta saamaansa kokonaistuottoon vaikuttaa nimittäin oleellisesti myös poikkeuksellinen katkontatapamme, joka maksimoi tukkipuun määrän ja mahdollistaa metsän myyjälle reilusti paremman tuoton – jonka tuottoa hän voi sitten jatkaa meidän vahvan kasvun tilillämme.

– Meille Junnikkalan metsäasiantuntijoille Growing Strong ‑tili on yksi tärkeä lisätyökalu puukaupan teossa. Uskomme tilimme saavan hyvän vastaanoton metsänomistajien keskuudessa. Alku on ainakin henkilökohtaisesti lupaava; olen tehnyt jo tänään lanseerauspäivänä ensimmäisen sijoitustilisopimuksen, kertoo Vuollet tyytyväisenä.

Kiinnostuitko vahvan kasvun Growing Strong ‑tilistämme?
Lue lisää: junnikkala.com/tili ja ole yhteydessä omaan metsäasiantuntijaasi.

Lue myös nämä: